HARGA BERPATUTAN & SEDAP SANGATTTTT DI " AZEE CAFE PUNCAK JALIL "

Assalamualaikum, 

Haritu pernah pergi makan kat AZEE CAFE di Puncak Jalil dengan adik- beradik aku. Serius tak tipu, memang sedap sangat, banyak plak tu setiap hidangan. Memang puas hati la. Tempat ni memang sesuai sangat untuk family.

Tapi aku pelik sebab masa aku pergi tu, tak ramai sangat orang. Dalam hati duk ingat "ni mesti makanan so so je ni". Bila dah makan barulah tersengih-sengih sebab sedap sangat. Maybe tak ramai yang tahu kewujudan cafe ni sebab tu tak ramai yang pergi. Biasalah orang kita ni, kalau viral baru bersungguh-sungguh nak makan kat tempat tu kan (termasuklah aku T.T). 


ni abang ipar (abe) aku punya
kak aku punya lain sikit dengan abe punya


ngoh aku punya spaghetti aglio e olio (seafood)

haa, ni la aku punya Pasta with Creamy Butter Chicken (ayam memenuhi pinggan)

air aku punya hihihi

Kesimpulannya, jangan makan kat tempat yang orang VIRAL je sebab mostly tempat yang viral ni servis tak berapa nak elok sebab orang ramai sangat...huhu. So, sebelum cafe ni viral, eloklah korang pergi cuba sendiri ye. Oh ye, kerusi baby pon ada disediakan...yang ada anak kecil boleh lah bawak satu family.


Comments

Popular posts from this blog

RESEPI PUDING TRIFLE YANG SANGAT MUDAH!

LOVE : Worse or Better