PINK POMEGRANATE, Nampak Lawa Nampak Sedap~

Assalamualaikum,

"NAMPAK LAWA, NAMPAK SEDAP" seakan-akan dengan lagu tema produk kecantikkan di Malaysia...tu pon kalau korang pernah dengar la kan. berbalik pada tajuk post kali ni, aku nak share pasal rasa aiskrim MAGNUM yang kerap duk buat iklan kat tv. Tapi ni bukan yang latest punya tu, maybe second latest kot..ntah lah tapi baru la jugak.

Nama aiskrim ni PINK POMEGRANATE, maksudnya korang google la sendiri XD........


lawa packaging dia kan! setanding dengan harganya RM4.50 di 7e

pink mudaaaa hihihi
Okay, semua dah lawa kan, so kita ngappppppppppp!! dan sedap!!!!!!!!!!! YES! memang sedap! lapisan luar manis dan bahagian dalam masam macam blueberry gitu. Bila manis dan masam mula bergabung, rasanya sebati je dalam mulut....kira sesuai la dengan anak tekak aku ni. 

p/s: maaf la ye, tak sempat nak ambik gambar masa gigit lapisan dalam tu sebab kusyuk sangat. opssss

Comments

Popular posts from this blog

RESEPI PUDING TRIFLE YANG SANGAT MUDAH!

HARGA BERPATUTAN & SEDAP SANGATTTTT DI " AZEE CAFE PUNCAK JALIL "

LOVE : Worse or Better