Meeting! Meeting! Meeting!

Okay,  settlekan  masalah  anda  dengan  menjerit  kuat-kuat  di  dalam  bilik, macam  eiwa  menjerit  bila  ada  meeting. Sejujur, jujur, jujurnyaaaaa  eiwa  paling  sedih  bila  ada  meeting  sebab  tak  ada  kawan  yang  boleh  diajak  bersembang  semasa  meeting. Member  eiwa  tak  pass  interview  so, haa  sorang-sorang  la  berada  dalam  kesunyian  semasa  meeting  PPKA. TERPINGGIR,  sangatttttt! :'(  PPKA  atau  full  name, Persatuan  Pelajar  Kejuruteraan  Awam!  semuanya  senior-senior  so,  i'm  the  only  one  yang  paling  junior  kena  la  duduk  diam  je. Nak  bersuara  kang  dikatakan  OVER pulak. Terpaksa  la " behave myself " As  a  conclusion, tiap  kali  meeting  tekanan  akan  muncul. Tekanan  tak  dapat  bercakap  secara  bebas. Memang dorang bagi sumbang pendapat masing-masing tapi bila dah sorang-sorang ni, lidah jadi kelu dan idea pown takde. Sekian,  sikit  sudah  lah. Good  Luck  to  myself!!!!!!!! -,- #Biro Persegaran




p/s: Gambar di atas menunjukkan betapa sedihnya bila ada meeting! meeting! meeting!


Comments

Popular posts from this blog

HARGA BERPATUTAN & SEDAP SANGATTTTT DI " AZEE CAFE PUNCAK JALIL "

RESEPI PUDING TRIFLE YANG SANGAT MUDAH!

LOVE : Worse or Better